Betaalmethoden

Wij gebruiken momenteel alleen iDeal.

iDeal is een gezamelijke standaard voor internetbetalingen van 7 Nederlandse banken.

De volgende banken worden momenteel ondersteunt; Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank, Fortis, Triodos Bank en SNS bank. iDeal werkt heel eenvoudig. De betaalmethode werkt bij iedere bank hetzelfde. Elke consument die internetbankiert bij een bank die met iDeal werkt, kan er eenvoudig mee betalen. In feite is het gewoon internetbankieren zoals velen dat allang gewend zijn. Het verschil is dat de leverancier, na goedkeuring van de transactie, real time een betalingsgarantie van de betreffende bank krijgt. Kies je in een online shop voor de betaalmethode iDeal, dan krijg je in een dropdown-menu de banken te zien die ermee werken. Je neemt jouw eigen bank en je kunt vervolgens in de betaalomgeving die je gewend bent afrekenen. Makkelijk: alles is al voor je ingevuld, dus je bent met één druk op de knop klaar. Je moet natuurlijk nog wel inloggen met dezelfde codes die je ook gebruikt bij ‘gewoon’ internetbankieren.

De voordelen van iDEAL zijn veiligheid, de betaling wordt meteen uitgevoerd waardoor je jouw aankopen snel krijgt opgestuurd, gemak doordat het is gebaseerd op internetbankieren.
Een nadeel is dat het op buitenlandse sites niet werkt, alleen internetwinkels met een Nederlandse betaalrekening worden toegelaten bij iDEAL. Ook zal er voor kleine betalingen waarschijnlijk een minimum gelden. Daarnaast heb je nog steeds (net als bij ‘gewoon’ internetbankieren) dezelfde codes nodig.

Persoonlijke gegevens
Voor het doen van bestellingen heeft de onze winkel jouw gegevens nodig. Op deze site worden jouw persoonlijke gegevens niet verder verspreidt.

SSL ( * Secure Sockets Layer)
Er zijn webpagina’s die over een SSL-verbinding beschikken, deze sites zijn te herkennen aan een slotsymbooltje.
SSL is de industriële norm voor een beveiligingsprotocol waarmee persoonlijke gegevens of creditcardgegevens veilig via het Internet verstuurd kunnen worden en privacy gegarandeerd blijft. Dit kan omdat de persoonlijke gegevens gecodeerd naar de server van de website worden gestuurd. Standaard beginnen webpagina’s waarvoor een SSL-verbinding moet worden gemaakt met https: in plaats van http: