U bent hier aan het juiste adres

Voor al unieke murals, muurschilderingen of huisstijl doorvoeringen.

Bijna alles wat wij doen is ontstaan vanuit de grafische wereld en nog steeds is het een erg belangrijk onderdeel tegenwoordig vanwege de wereldwijde digitalisering. Zo helpen wij namelijk met het ontwikkelen van huisstijlen, maken we muurschilderingen/murals, zeefdrukken we op textiel maar maken wij ook video’s & animaties.

Wij kunnen onze klanten vaak goed helpen omdat wij van meerdere markten thuis zijn, en beschikken over een uitermate creatief netwerk. Oftewel, kom maar op met die uitdaging!

Grafisch

In onze studio helpen wij allerlei soorten creatievelingen om hun doelen te bereiken. Dat betekent vaak dat we helpen met het creëren of ontwikkelen van logo’s of huisstijlen, maar het liefst helpen wij natuurlijk met het realiseren hiervan zoals:
– Het bedrukken van (bedrijfs)kleding
– Het printen van drukwerk
– Doorvoeren van huisstijl d.m.v. een muurschildering

Meer info!

Graffiti

Bij het invullen van uw bedrijfsruimte, winkel, uw rolluik, een buiten muur, de kantine of andere ruimtes en muren kan graffiti geweldig bijdragen. Denk aan de uitstraling en sfeer die u wilt neerzetten in een ruimte. Dit kan door middel van een graffiti of muurschildering bereikt worden. Een unieke en persoonlijke uitstraling kan van grote waarde zijn voor uw bedrijf. En heeft u nou zoiets van; Een muurschildering is misschien net wat een te grote ingreep of wilt u het gewoon wat subtieler, dat kan! In dat geval kunnen we over gaan op canvassen. Hierbij kunt u het formaat meer in de hand houden en kunt u het altijd meenemen naar een andere lokatie.

Meer info!

Creatief ontwikkelen

Hier geloven wij dat een groot deel van een goeie ontwikkeling ligt in je eigen interesses. Daarom proberen wij hier een goeie en ontspannen werkomgeving neer te zetten waarin stagiaires & andere creatievelingen zichzelf binnen die interesses goed kunnen ontwikkelen. We bieden niet alleen veel mogelijkheden maar ook een plek waar je echt jezelf kan zijn. Er zijn bijvoorbeeld veel verschillende tools beschikbaar om van alles uit te kunnen proberen of te beoefenen, om nieuwe ideeën te testen, je eigen interesses uit te pluizen… oftewel, een ruimte voor ontwikkeling!

Meer info!

Textiel bedrukking

Element X Customs is de betrouwbare partner voor bedrijfskleding voor bedrijven die het belangrijk vinden dat hun personeel er representatief uit ziet. Zo bedrukken wij kleding in single & full-colour, maar kunnen wij bijvoorbeeld ook tranfers, borduringen of custom kleding leveren. Voor iedere klant gaan wij dan ook even zitten om te kijken welke techniek het doel van de klant het beste “” bevredigd “”. Naast bedrijfskleding drukken wij ook in kleinere oplage’s wat vaker voorkomt bij particulieren en hobbyisten. Maar ook voor hun hebben wij plek, want soms ontstaan daar juist de mooiste ideeën.

Meer info!

Hier wat voorbeelden van werk voor klanten :

Naast graffiti doen wij o.a. :

Voor video's check onze YouTube & Vimeo!