Element X Customs is een design studio waar iedereen terecht kan.

Op deze plek komen creativiteit, exclusiviteit en ondernemerschap tot zijn recht. Al onze custom kleding print-productie gebeurt in de Performance Factory. We zijn er trots op dat wij als zeefdruk bedrijf hier in dit pand zitten! Wij zijn de aanbieder van zeefdruk en op een breed scala van kleding en promotionele producten.

 

Vanuit huis opgericht in 2015, nu een vaste locatie in de Performance Factory.
Wij bieden producten aan met hoge kwaliteit, goede prijzen, en een ongeëvenaarde service aan klanten. Van kleine retailers tot grote evenementen om zo lokale bedrijven en studenten verenigingen te voorzien van hun producten en diensten. Element X Customs biedt u een hoge kwaliteit zeefdruk voor al U ontwerpen.
We begonnen met t-shirts (die nog steeds onze specialiteit zijn), maar ze zijn slechts het begin van wat wij nu aanbieden; Truien, polo’s, tank tops, vesten en nog veel meer.

We doen het allemaal bij ”EXC”.

Bij Element X Customs is het ons doel om uw bestelling proces zo gemakkelijk mogelijk te maken.
U kunt ons altijd bellen of emailen.

Waarom ”EXC”?

De naam ”EXC” is ontstaan uit een vriendschap vanuit Element X Customs. Wij Joost Meinders en Peter Veenstra zijn het unieke koppel tussen creativiteit en ondernemerschap. Element X, is het missende element wat wij toevoegen aan al onze producten. Wij maken elk product uniek in vergelijking met alle andere vergelijkbare producten. Wij specialiseren ons in zeefdruk. Dat betekent niet dat we per definitie al onze producten vanaf scratch maken, maar we proberen wel zoveel mogelijk binnenshuis te realiseren.

Wij werken met een aantal enthousiaste specialisten en professionals, die bezeten zijn van hun vak en zich dagelijks door blijven ontwikkelen. Wij bedenken en realiseren originele oplossingen die aanslaan.

Ben jij benieuwd naar wat Element X Customs precies doet & hoe wij te werk gaan.
Check dan onze Instagram of ons Vimeo kanaal hier onder in de footer: