Element X Customs is een design studio waar iedereen terecht kan.

Op deze plek komen creativiteit, exclusiviteit en ondernemerschap tot zijn recht. Al onze kleding print-productie gebeurt in de Performance Factory. Wij zijn een aanbieder van zeefdruk en op een breed scala van kleding en promotionele producten. Daarnaast zou je ons kunnen kennen van onze graffiti en/of muurschilderingen in en rond om Enschede.

Vanuit huis opgericht in 2015, naar een vaste locatie in de Performance Factory. Wij bieden producten aan met hoge kwaliteit, goede prijzen, en zijn altijd gericht op een goeie service naar onze klanten. Van kleine retailers tot grote evenementen om zo lokale bedrijven en zelfs studentenverenigingen te voorzien van hun producten en diensten. Element X Customs biedt u een hoge kwaliteit zeefdruk voor al U ontwerpen. We begonnen met t-shirts, maar tegenwoordig bieden wij vanalles aan; Truien, polo’s, tank tops, vesten en ga zo maar door.

We doen het allemaal bij ”EXC”. Bij Element X Customs is het ons doel om uw bestelling proces zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Daarvoor kunt u ons altijd bellen of mailen.

Waarom ”EXC”?

De naam ”EXC” is ontstaan uit een combinatie van creativiteit en ondernemerschap. Element X, is het missende element wat wij toevoegen aan al onze producten. Wij maken elk product uniek in vergelijking met alle andere vergelijkbare producten. Wij specialiseren ons in zeefdruk. Dat betekent niet dat we per definitie al onze producten vanaf scratch maken, maar we proberen wel zoveel mogelijk binnenshuis te realiseren.

Wij werken met een aantal enthousiaste specialisten en professionals, die bezeten zijn van hun vak en zich dagelijks door blijven ontwikkelen. Wij bedenken en realiseren originele oplossingen die aanslaan.

Ben jij benieuwd naar wat Element X Customs precies doet & hoe wij te werk gaan. Volg ons dan op Instagram op goed up to date te blijven.