Textiel bedrukking

Bedrijfskleding, evenementenkleding, teamkleding of zelfs ééndagskleding, wij kunnen het allemaal.
Wij spelen altij in op de klant zijn verzoek. Zo maken wij gebruik van verschillende technieken om het product van uw logo of afbeelding te kunnen voorzien.
Wat ons anders maakt in deze branche is dat wij alles willen proberen dus als U speciale verzoeken heeft kunt u altijd even contact met ons op nemen.

Zelf zeefdrukken?

Zeefdruk is een druktechniek die gebruikt wordt voor meerdere grafische doeleinden, zoals textieldrukwerk. Het principe van de zeefdruktechniek is vrij eenvoudig. Een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal wordt over een raamwerk gespannen. Het zeefdrukraam wordt vervolgens (meestal) voorzien van een lichtgevoelige laag die door middel van een positief film belicht wordt. De op het positief aanwezige donkere vlakken worden bij het ontwikkelen weggewassen in de spuitcabine zodat doorlatende plekken op het zeefdrukraam ontstaan, hierna word het zeefdrukraam bevestigd op de carrousel. Hierna breng je de inkt (plastisol- of water- basis -inkten) op het raam aan en smeert deze met behulp van een rakel uit, waardoor de vorm van de sjabloon op het te bedrukte voorwerp (de beelddrager) wordt afgedrukt. Deze techniek kan herhaald worden met verschillende kleuren en vormen die naast elkaar of over elkaar worden gedrukt.

Neem gerust contact met ons op als het jou wat lijkt om zelf een keer aan de slag te gaan met zeefdrukken.